2017

CIFF KIDS A/W17

small rags deltager på CIFF KIDS den 1.-3. februar 2017.

Med sit kunstneriske udtryk og et strejf af "old Russia" byder kollektionen på et væld af styles, som indeholder det særpræg, der kendetegner small rags. Kig forbi standen og få en præsentation af kollektionen til A/W17.

Du finder os her:

Forum København
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg C

Standnr. 105

2016

NY KOLLEKTION UDE NU

NY KOLLEKTION UDE NU

Den nye small rags kollektion til forår og sommer 2016 er netop landet i butikkerne. Nye trends og farver er i spil, og det er tydeligt, at vi går lysere tider i møde.

Et ternet print er en central del af pigekollektionen, som samler alle farverne i ét. Den vævede effekt i printet er inspireret af nye tendenser i diy-verdenen, som kombinerer små hjemmelavede vægtæpper med frynser, brændte boheme-agtige farver og 50'er inspirerede snit.

På drengene udfordrer vi med de lækreste skjorter i vasket denim, som muliggør et utal af kombinationer med kollektionens øvrige styles. Med en meleret t-shirt indenunder eller en printet sweat udenover opnås et finish, der sidder lige i skabet.        

2015

MODELLER SØGES TIL PHOTOSHOOT

Inden længe er det tid til at afholde photoshoot når small rags skal have taget billeder af kollektionen til S/S16. Vi søger derfor børnemodeller i str. 86 og 122.

Send et par billeder af dit barn samt navn, alder, højde, tøjstørrelse og skostørrelse til marketing@smallrags.dk, hvis dette kunne være noget for dit barn. Husk kontaktinformation! 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

GIVEAWAY

I forbindelse med lanceringen af den første small rags kollektion afholder vi konkurrencer på Instagram og Facebook, hvor du har mulighed for at vinde en af de skønne Rags bamser. Vinderne bliver fundet den 16. januar 2015. 

Med hver bamse følger en flyer, hvor du kan læse mere om, hvordan du kan vinde endnu flere lækre small rags produkter. Kort fortalt:

Rags er en hyggelig fyr med et stort hjerte, men nogen gange kan han godt være lidt af en ballademager.

Du kan derfor poste et billede på Facebook af din Rags bamse, hvor han har lavet ballade eller poste et billede på Instagram med #ragstrouble.

Vi udvælger løbende de bedste billeder og sender vinderne en lækker gave fra small rags.  

LAUNCH DAY S/S15

Det er med stor spænding, at vi den 15. januar 2015 holder officiel launch day for small rags. Her lander den første kollektion i butikkerne rundt om i landet, og vi kan slet ikke vente med at få klædt en masse skønne unger i de lækreste items til dette forår. Vi glæder os, og håber I vil tage godt imod det nye mærke.    

2014

NYT BRAND SER DAGENS LYS

De første skitser er lavet og identiteten omkring det nye brand "small rags" er ved at være på plads. Med et super cool udtryk er der noget at glæde sig til for alverdens små hipsters! Den første kollektion lander i butikkerne til spring / summer 2015.